گوشت قرمز نارسایی کلیه را تشدید می کند 
چاپ 

گوشت قرمز نارسایی کلیه را تشدید می کند

نتایج یک مطالعه در سنگاپور نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می شود.

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند اما جایگزین کردن آن با پروتئین دیگر برای حتی یک وعده در روز، می تواند این خطر را کاهش دهد.

به نقل از انجمن ام اس ایران، نتایج یک مطالعه در سنگاپور نشان می دهد که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می شود.

همچنین این مطالعات آشکار ساخت که این ارتباط ‘وابسته به مقدار مصرف’است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می شود.

به گزارش یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند که این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می ماند.

دکتر وون پوای کو استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی Duke – Nus در سنگاپور تاکید کرد مبتلایان به نارسایی کلیه و افراد سالم باید در وعده های غذایی خود جایی هم برای پروتئین های گیاهی باز کنند.منبع: ایرنا

درباره نویسنده

4439مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه آرکو