انصراف از آزمون خبرگان، انصراف از انتخابات 
چاپ 

انصراف از آزمون خبرگان، انصراف از انتخابات

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه شرکت نکردن هر کدام از کاندیداها در آزمون علمی اجتهاد خبرگان رهبری انصراف از کاندیداتوری آنها تلقی نمی‌شود، گفت: داوطلبی که از آزمون خبرگان انصراف دهد شرط اجتهادش احراز نمی‌شود.

نجات‌الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با تسنیم، شرکت نکردن در آزمون عملی خبرگان توسط داوطلبان این دوره از انتخابات را به منزله انصراف از کاندیداتوری ندانست و گفت: شرکت نکردن هر کدام از کاندیداها در آزمون علمی اجتهاد خبرگان رهبری که امروز برای داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری برگزار شد، انصراف از کاندیداتوری آنها تلقی نمی‌شود.

وی افزود: شرکت نکردن در آزمون علمی اجتهاد خبرگان رهبری باعث می‌شود که کاندیدای مورد نظر که از شرکت در آزمون خودداری کرده، نتواند شرط اجتهاد را احراز کند و عدم احراز شرایط وی اعلام می‌شود.

ابراهیمیان در ادامه اظهار داشت: انصراف از داوطلبی نمایندگی مجلس خبرگان رهبری آئین ویژه خودش را دارد و باید کتبا به مراجع قانونی درخواست‌شان را اعلام کنند، صِرف نیامدن و در امتحان شرکت نکردن، انصراف تلقی نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هر کدام از داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان رهبری که در آزمون امروز شرکت نکرده‌اند، در صورت انصراف باید در نامه‌ای کتبی درخواست‌شان را به استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و یا ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام کنند.

سخنگوی شورای نگهبان درباره جزئیات آزمون علمی خبرگان رهبری که امروز برگزار شد، گفت: از تعداد ۵۳۷ نفر که برای شرکت در آزمون علمی اجتهاد خبرگان رهبری دعوت شده بودند، نزدیک به ۴۰۰ نفر که شامل ۷۴ درصد دعوت‌شدگان می‌شود، در این آزمون شرکت کرده‌‌اند. ابراهیمیان در پایان تاکید کرد: روند بررسی صلاحیت کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری تا ۶ بهمن پایان می‌یابد.

درباره نویسنده

4439مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه آرکو