تاکید مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با رئیس جدید هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت؛محصولات نو بانک تجارت براساس نیاز شرکتها تعریف شده است
- سه شنبه, 17, شهریور,1405
- اقتصاد خرد, اقتصاد شهری, اقتصاد کلان, اقتصادی, روابط عمومی, صنعت و تجارت, عناوین خبری
- ثبت نظر

مدیرعامل بانک تجارت با حضور در ساختمان صندوق بازنشستگی نفت، ضمن تبریک انتصاب رئیس جدید هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی بر تعریف محصولات نو بانک براساس نیاز شرکتها تاکید کرد.
به گزارش یمین نیوز به نقل از مدیریت امور روابطعمومی بانک تجارت، دکتر اخلاقی در این دیدار با تبریک انتصاب سخاوت اسدی بهعنوان رئیس جدید هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت از گسترش همکاری با این مجموعه خبر داد و گفت: بانک تجارت در تعامل با حوزه نفت همواره نگاهی مثبت و عملگرا داشته و بهعنوان بانک عامل در حوزه انرژی و تاکید بر سابقه دیرینه همکاری با مجموعه نفت، بهخوبی از انتظارات این حوزه آگاهی دارد و مصمم است این تعامل را به بهترین شکل ممکن ادامه و گسترش دهد.
رئیس جدید هیات رئیسه صندوقهای بازنشستگی، نیز با قدردانی از حضور دکتر اخلاقی و هیات همراه گفت: تجارب گرانبهای بانک تجارت در حوزه انرژی و سابقه فعالیت درخشان در حوزه نفت، مایه دلگرمی است و همین مساله سبب میشود تا همچنان شاهد چشمانداز روشن در همکاریهای دوجانبه باشیم.
در این نشست درخصوص تامین مالی پروژه های تحت پوشش صندوق نیز مذاکراتی انجام شد.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
