اقامه نماز بر پیکرهای مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان به امامت آیتالله سبحانی
- یکشنبه, 14, تیر,1405
- اقتصاد خرد, اقتصاد شهری, اقتصاد کلان, اقتصادی, دولت, سیاست, سیاسی, صنعت و تجارت, عناوین خبری, قضایی, مجلس
- ثبت نظر
اقامه نماز میت بر پیکر آقای شهید انقلاب و خانواده ایشان در دومین روز وداع توسط آیت الله جعفر سبحانی برگزار شد.
به گزارش یمین نیوز به نقل از ایسنا، آیت الله جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید نماز میت را با همراهی جمعیت میلیونی مشتاقان و زائران، فرزندان رهبر شهید انقلاب و مقامات لشکری و کشوری بر پیکر آقای شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان خوانده شد.
طبق اعلام مجری دومین روز وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان، به دلیل اهمیت مراسم امروز سه نماز میت برای رهبر شهید و سایر شهدا توسط آیت الله جعفر سبحانی اقامه شد.
نماز میت سه بار و به ترتیب بر پیکر آقای شهید انقلاب، نماز دوم بر شهیده سیده بشری حسینی خامنهای، شهید مصباح الهدی باقری و شهیده زهرا حدادعادل و نماز سوم بر پیکر زهرا محمدی گلپایگانی نوه ایشان خوانده شد.
انتهای پیام
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه
