۴۰ هزار و ۳۲۰ کیلوگرم سِت سرم به دستور دادستانی تهران از گمرک ترخیص شد  
چاپ

۴۰ هزار و ۳۲۰ کیلوگرم سِت سرم به دستور دادستانی تهران از گمرک ترخیص شد 

دادستان تهران اعلام کرد: ۴ محموله کالای پزشکی حساس و مورد نیاز کشور شامل ۴۰ هزار و ۳۲۰ کیلوگرم، سِت سرم رسوب شده در گمرک شهید رجایی بندرعباس، با دستور قضایی این دادستانی ترخیص و وارد بازار شد. – 

علی صالحی دادستان تهران اعلام کرد: ۴ محموله کالای پزشکی حساس و مورد نیاز کشور شامل ۴۰ هزار و ۳۲۰ کیلوگرم، سِت سرم رسوب شده در گمرک شهید رجایی بندرعباس، با دستور قضایی این دادستانی ترخیص و وارد بازار شد.

دادستان تهران اظهار داشت: این محموله‌ها در دی‌ماه سال گذشته از یکی از کشور‌ها به مقصد بندرعباس بارگیری شده بود و با توجه به استنکاف شرکت حامل از تحویل بار به مالک، بیش از ۱۵۰ روز در گمرک شهید رجایی بندر عباس معطل مانده بود.

وی با اشاره به اهتمام دادستانی تهران در تعیین تکلیف کالا‌های استراتژیک و مورد نیاز کشور تصریح کرد: شرکت‌های مالک و حامل این بار هر دو ایرانی هستند و با توجه به اینکه شرکت حامل با حدوث شرایط جنگی، در میانه راه درخواست مبالغ مازاد بر کرایه حمل، به میزان ۱۰ برابر نموده و از تحویل کالا خودداری کرده است؛ با شکایت شرکت مالک، پرونده‌ای در دادسرای ناحیه ۲۰ تهران (ویژه رسیدگی به امور بین الملل) تشکیل شد و حسب تحقیقات مقدماتی و ادله جمع آوری شده، تخلف شرکت حامل محرز و طی شرحی به گمرک اعلام شد با توجه به نیاز شبکه بهداشت و درمان کشور، بر اساس مدارک موجود و بدون نیاز به مانیفست و ترخیصیه، نسبت به انجام تشریفات گمرکی و ترخیص فوری بار اقدام کنند.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

20808مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه گرافیم