Logo of a company

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ مبنی بر اعمال عوارض در تنگه هرمز

سازمان بین‌المللی دریانوردی در واکنش به ادعاهای رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که این سازمان با دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز از سوی آمریکا مخالف است.

طبق اعلام رویترز، یک سخنگوی سازمان بین‌المللی دریانوردی (ایمو) دوشنبه شب اظهار کرد: ما همواره در موضع خود درباره عوارض ثابت بوده‌ایم. ایمو قاطعانه مخالف دریافت عوارض به دلیل عبور از تنگه‌های مورد استفاده در دریانوردی بین‌المللی است. هیچ مبنای قانونی وجود ندارد که بتوان از طریق آن عوارض اجباری را صرفا برای عبور از یک تنگه اعمال کرد.

این سخنگو افزود: ما از پست [ترامپ درباره تنگه هرمز] مطلع بوده و منتظر جزئیات بیشتر هستیم.

این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال مدعی شد: آمریکا در ازای تامین امنیت این منطقه پرتنش، ۲۰ درصد از هزینه حمل‌ونقل تمامی محموله‌های عبوری را دریافت خواهد کرد. روند ایجاد این سازوکار نیز بلافاصله آغاز می‌شود.

انتهای پیام