ترامپ عقب‌نشینی کرد؛ به تاسیسات ایران حمله نمی‌کنیم 
چاپ

ترامپ عقب‌نشینی کرد؛ به تاسیسات ایران حمله نمی‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا طی پیامی در رسانه اجتماعی تروث سوشیال از موضوع خود عقب‌نشینی کرده و مدعی شد حمله به تاسیسات را ۵ روز به تعویق انداخته است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که پیشتر مدعی شده بود در صورت بازنشدن تنگه هرمز، تاسیسات برق ایران را هدف قرار خواهد داد، در آستانه پایان زمان ضرب‌الاجل خود، پس از تهدید‌های ایران در هدف قرار دادن تاسیسات وابسته به آمریکا در منطقه و رژیم صهیونیستی، از ادعای خود عقب نشست و مدعی شد حمله به تاسیسات را ۵ روز به تعویق انداخته است.  

ترامپ همچنین مدعی شده که آمریکا و کشور ایران طی ۲ روز گذشته گفت‌و‌گو‌های بسیار خوب و سازنده‌ای در مورد حل و فصل کامل و جامع خصومت‌هایمان در خاورمیانه داشته‌اند.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

20013مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه گرافیم