رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید  
چاپ

رئیس سازمان بسیج مستضعفین به شهادت رسید 

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای از به شهادت رسیدن سردار سرلشکر پاسدار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین درپی حمله تروریستی دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی خبر داد.

به‌گزارش سپاه نیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن تبریک و تسلیت شهادت پرافتخار مجاهد مخلص، سردار سرلشکر پاسدار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: به قاتلان شرور و تروریست این شهید والامقام هشدار می‌دهیم که بسیجیان مجاهد، خونخواهی رهبر شهید، فرماندهان شهید و آحاد مختلف شهیدان مردمی را هرگز رها نخواهند کرد. 

این بیانیه به شرح زیر است: 

بسم‌الله الرحمن الرحیم

من المؤمنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

شهادت پرافتخار مجاهد مخلص، سردار سرلشکر پاسدار «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در حمله تروریستی دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی را به مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران، بسیحیان سلحشور و خانواده محترم این شهید عزیز تبریک و تسلیت عرض می‌نماییم.

این سردار سرافراز و بزرگ اسلام، در طول سال‌ها خدمت مجاهدانه از دفاع مقدس ۸ ساله تا به امروز، به ویژه طی دوران تصدی ریاست سازمان بسیج مستضعفین، نقشی راهبردی و بی‌بدیل در روزآمدسازی ساختار مردمی و جهادی بسیج، توسعه حرکت‌های سازندگی، محرومیت‌زدایی و یاری بخشی به مستضعفین و اقشار آسیب‌پذیر ایفا نمود.

این ترور ناجوانمردانه حاکی از اهمیت و نقش بسیج در میدان نبرد همه جانبه با ارتش تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی و مزدوران آن‌ها به ویژه در جنگ اخیر می‌باشد.

به قاتلان شرور و تروریست این شهید والامقام هشدار می‌دهیم که بسیجیان مجاهد، خونخواهی رهبر شهید، فرماندهان شهید و آحاد مختلف شهیدان مردمی را هرگز رها نخواهند کرد. 

بی‌گمان خون پاک این شهیدان، اراده ملت قهرمان ایران و همه بسیجیان جان برکف را در تداوم راه مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل دوچندان خواهد ساخت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
۲۶ اسفندماه ۱۴۰۴

انتهای پیام/

درباره نویسنده

20013مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه گرافیم