حمله به زیرساخت‌های ایران با اقدامات مشابه پاسخ داده می‌شود/ اگر تحمل نفت بیش از ۲۰۰ دلار را دارید این بازی را ادامه دهید 
چاپ

حمله به زیرساخت‌های ایران با اقدامات مشابه پاسخ داده می‌شود/ اگر تحمل نفت بیش از ۲۰۰ دلار را دارید این بازی را ادامه دهید

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) تاکید کرد: از دولت‌های کشور‌های اسلامی انتظار می‌رود هر چه سریعتر آمریکای جنایتکار و رژیم وحشی صهیونیستی اقدامات بزدلانه ضد بشری مانند حمله به زیرساخت‌ها بر حذر دارند در غیر این صورت اقدامات مشابهی در منطقه صورت خواهد گرفت و اگر تحمل نفت بیش از بشکه‌ای ۲۰۰ دلار را دارید این بازی را ادامه دهید.

به گزارش سپاه‌نیوز، سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) اعلام کرد: آمریکای جنایت پیشه و رژیم درمانده صهیونیستی با توجه به اینکه از آغاز تهاجم به ایران اسلامی دستاوردی جز کشتن کودکان بی گناه و معصوم و زنان و مردان بی دفاع و غیرنظامی نداشته اندعلیرغم ادعا‌های واهی و ریاکارانه و ژست جانبداری و دفاع از مردم ایران، علاوه بر کشتن غیر نظامیان و به خاک و خون کشیدن آنان، پا را فراتر از این گذاشته تا جایی که در تهاجم‌های وحشیانه بی حد و مرز جدید خود، بخش‌هایی از زیرساخت‌های سوخت و انرژی و مراکز خدمت رسانی متعلق به مردم را آماج هجوم وحشیانه خود قرار داده‌اند.
 
نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با عنایت جدی نسبت به منافع مردم مسلمان مستقر در کشور‌های منطقه با وجود اشراف اطلاعاتی، توانمندی هجومی و شناسایی تمامی زیرساخت‌های سوخت، انرژی و خدمات عمومی در منطقه تاکنون از هرگونه اقدام مشابه، خودداری کرده‌اند.
 
از دولت‌های کشور‌های اسلامی انتظار می‌رود هر چه سریعتر آمریکای جنایتکار و رژیم وحشی صهیونیستی را از چنین اقدامات بزدلانه ضد بشری بر حذر دارند تا شعله‌های آتش و جنگ بیش از این گسترش نیابد در غیر این صورت اقدامات مشابهی در منطقه صورت خواهد گرفت و اگر تحمل نفت بیش از بشکه‌ای ۲۰۰ دلار را دارید این بازی را ادامه دهید.

انتهای پیام/ 

درباره نویسنده

20013مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه گرافیم