دور جدید فروش محصولات سایپا از هفتم آبان‌ماه آغاز شدثبت‌نام آسان محصولات سایپا با حساب وکالتی بانک تجارت 
چاپ 

دور جدید فروش محصولات سایپا از هفتم آبان‌ماه آغاز شدثبت‌نام آسان محصولات سایپا با حساب وکالتی بانک تجارت

بانک تجارت باردیگر امکان ثبت‌نام محصولات سایپا را با وکالتی کردن سریع و غیرحضوری حساب فراهم کرد.

به گزارش مدیریت امور روابط عمومی بانک تجارت، شرکت سایپا در نظر دارد بخشی از تولیدات خود را از چهارشنبه هفتم آبان ماه تا ساعت ۲۴ دهم آبان ماه به‌‌صورت طرح پیش‌فروش عرضه کند. مشتریان بانک تجارت می‌توانند برای استفاده از این طرح و شروع فرایند ثبت‌نام به ‌صورت غیرحضوری و حضوری از خدمات بانک بهره‌مند شوند.

متقاضیان خرید محصولات سایپا، علاوه بر امکان استفاده از خدمات حضوری تمامی شعب بانک تجارت، می‌توانند از طریق سامانه‌های حساب وکالتی این بانک به آدرس tejaratbank.ir/vekalati فرایند وکالتی کردن حساب را به آسانی و با صرف کمترین زمان انجام دهند.

حداقل مبلغ لازم برای مسدودی حساب در این طرح، ۵۰۰ میلیون تومان (علاوه بر حداقل موجودی ۲۰ هزار تومان) خواهد بود و پس از اعلام نتایج اولویت‌بندی، روند تحویل خودرو انجام خواهد شد.

درباره نویسنده

17532مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه گرافیم