سومین نمایشگاه بین المللی لوازم تحریر ، اداری و تجهیزات مهندسی افتتاح شد
سومین نمایشگاه بینالمللی لوازم التحریر، اداری و تجهیزات مهندسی در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران در سالنهای ۷ و۶ اغاز بکار کرد.
به گزارش یمیننیوز این نمایشگاه با حضور ۴۸شرکت داخلی و ۲۰ شرکت خارجی از کشورهای چین ، ترکیه ، ایتالیا و اسپانیا برگزار شده است.
نمایشگاه لوازم تحریر امسال در حالی برگزار می شود که مشارکتکنندگان محصولات خود را در زمینه انواع لوازمتحریر، اداری، مهندسی، کمک آموزشی، لوازم هنری، رنگ روغن، آبرنگ و… به معرض نمایش گذاشته اند.
این نمایشگاه با هدف ارائه محصولات جدید تا هشتم مرداد از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ پذیرای حضور علاقمندان است.
داوود خلیلی مدیر اجرایی نمایشگاه در جمع خبرنگاران گفت: قدمهای موثری طی سالهای گذشته در زمینه تولید لوازمالتحریر برداشته شده و هر ساله کارخانههایی برای تولید این محصولات مورد نیاز کشور، وارد عرصه تولید میشوند، البته بر روی برخی کالاها هنوز جای کار بسیاری وجود دارد تا نیاز کشور را تولیدکنندگان ایرانی بتوانند تامین کنند. اما نسبت به سالهای گذشته تنوع محصولات تولید داخلی بیشتر شده است.
عضو اتحادیه نوشتافزار افزود: ۸۵ تا ۹۰ درصد از محصولات تحریر با توجه به گستردگی اقلام مصرفی آن، وارداتی هستند و ۱۵ درصد دیگر به همت ایرانیها تامین میشود. البته در سالهای گذشته پیشرفتهای زیادی حاصل شده است که نقوش ایرانی- اسلامی تولید شده و نقش و نگارهای غربی بر روی لوازمالتحریر تولید داخلی کاهش یابد.
وی تصریح کرد: برخی از تولیدکنندگان ایرانی از برندهای خارجی کپی برداری کرده و به تولیدکنندگان چینی سفارش تولید کالا میدهند و متاسفانه به تولید داخلی ضربه میزنند، اما به هرحال هدف ما این است که بتوانیم بخش بیشتری از نیاز کشور را با استفاده از تولید داخلی پاسخ دهیم. اکنون هم تولیدکنندگانی از بیست شرکت خارجی از چین، ترکیه، اسپانیا و ایتالیا در تهران حضور دارند که امیدواریم همکاریهای گستردهای میان آنها شکل گیرد.
به گفته خلیلی، گردش مالی اعلام شده این صنف حدود ۴ هزار میلیارد تومان است و ایران با داشتن ۱۳ میلیون مصرفکننده که در رده دانشآموزی قرار میگیرند و نیز ادارات گسترده، مصرف بالایی از نوشت افزار دارد و تقریبا بیش از ۹۰ درصد محصولات مورد نیاز این بخش نیز از طریق واردات تامین میشود، اما با توجه به تنوع محصولی که وجود دارد، تولیدکنندگان ایرانی تنها توانستهاند،برخی کالاهای ابتدایی همچون دفاتر تحصیلی را تولید کنند.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه