روابط اقتصادی دو کشور پرتغال و ایران توسعه می یابد
وزیر مشاور در امور بین الملل وزارت خارجه کشور پرتغال در دیدار با محمد خزاعی رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران بر گسترش روابط اقتصادی بین دو کشور تاکید کرد .
به گزارش (شادا)، جرج کوستا اولیویرا در دیدار با “محمد خزاعی” که در محل وزارت اقتصاد برگزار شد، از ابراز تمایل شرکت های پرتغالی برای سرمایه گذاری در ایران خبر داد.
این گزارش حاکی است، رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی کشورمان طی سخنانی در این دیدار، بر عزم جدی دولت ایران برای توسعه همکاری های دوجانبه ایران و پرتغال به عنوان شرکای قدیمی تاکید کرد.
خزاعی در همین راستا، مذاکره و امضای تفاهم نامه های اجتناب از مالیات مضاعف و توسعه همکاری های گمرکی و حمایت از سرمایه گذاریهای دو جانبه دو کشور را تسهیل کننده روابط ایران و پرتغال در آینده خواند.
وی گفت: با بیان اینکه آخرین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پرتغال ۱۴ سال قبل تشکیل شده است، بر لزوم آشنایی هر چه بیشتر بخش های خصوصی دو کشور با یکدیگر تاکید کرد.
خزاعی با اشاره به تردید برخی بانک های بین المللی برای مراوده با جمهوری اسلامی ایران و بیانیه اخیر وزاری خارجه کشورهای غربی مبنی بر تشویق و بلامانع بودن این نوع از همکاری ها، عدم آشنایی بانک های غربی با سیستم بانکی ایران را یکی دیگر از دلایل احتیاط آنها برای توسعه روابط کارگزاری با کشورمان خواند.
رئیس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران با بیان اینکه، ما بانک های بزرگی داریم که آماده همکاری با بانک های پرتغالی هستند، تصریح کرد: متاسفانه تصویری که رسانه های بین المللی از ایران ارائه میدهند، با آنچه واقعا در ایران اتفاق می افتد متفاوت است.
این گزارش حاکی است، وزیر مشاور و معاون امور بین الملل وزارت خارجه کشور پرتغال نیز طی سخنانی در این دیدار، ضمن اعلام امادگی کشور متبوع خود برای توسعه همکاری های دو جانبه با ایران، خواستار تدوین چارچوبی برای توسعه همکاری های بخش های خصوصی دو کشور شد.
مقام پرتغالی با طرح پیشنهاد برقراری پرواز مستقیم بین دو کشور ایران و پرتغال، این امر را تسهیل کننده توسعه همکاری های اقتصادی دو کشور خواند.
گفتنی است در این دیدار ابعاد مختلف همکاریهای اقتصادی در حوزه های بانکی ، سرمایه گذاری ،توریسم وتجارت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
درباره نویسنده
نوشتن دیدگاه