Logo of a company

دکترخداداد غریب پور خبر داد: یکی از بزرگترین قراردادهای توسعه ای ایران در حوزه نفت و پتروشیمی منعقد شد.

جلسه هم اندیشی مدیران عامل و اعضای هیات مدیره موظف شرکت های زیرمجموعه گروه توسعه ملی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی گروه توسعه ملی، در این مراسم دکتر خداداد غریب پور مدیرعامل گروه توسعه ملی با ارزشمند خواندن قوانین مالکیت خصوصی گفت: تدوین اصل ۴۴ و  رفع موانع تولید کمک بزرگی به خصوصی سازی و البته کمک به صنایع  واحدهای خصوصی کشور بود.

دکترغریب پور به رقم ۳۰۰۰ میلیارد تومانی واگذاری واحدهای گروه توسعه ملی به بخش خصوصی گفت و افزود: به رسمیت شناختن بخش خصوصی و واگذاری اقدام خوب و ارزشمندی است اما مهم تر از آن اینکه باید به چه کسی واگذار کنیم؟! باید در واگذاری ها به خوبی دقت داشت تا بهترین نتیجه گرفته شود.

ایشان عدم دقت در فرآیند واگذاری را زمینه ساز توزیع رانت دانست و تاکید کرد، گروه توسعه ملی در نهایت دقت قانونی و کارشناسی فرآیند واگذاری بنگاه های تابعه را بر اساس اسناد بالا دستی مانند قانون رفع موانع تولید پیگیری می نماید.

دکتر غریب پور گفت: ما بحث خصوصی سازی را با جدیت دنبال میکنیم، اما مهم است که شرایط شرکت پس از واگذاری نیز مدنظر گرفته شود تا شرکت های واگذارشده بهتر از قبل اداره شوند.

مدیرعامل گروه توسعه ملی به دو شرکت زیر مجموعه این هلدینگ که در بورس عرضه اولیه شده اشاره کرد و گفت: ما ابتدا شرکت مدیریت صنعت شوینده را در بورس عرضه کردیم، و در مرحله بعد شرکت کشت صنعت و دامپروری پارس را واگذار کردیم، در عرضه اولیه ۲۲۰ هزار نفر این سهام را خریدند که رکوردی در عرضه های اولیه می باشد، و این نشان از عزم و جدیت ما در واگذاری بنگاه ها و کمک به توسعه بخش خصوصی و کشور دارد.

ایشان در ادامه با اشاره به نظریات مدیریتی، بخشی از خصوصیات و تفاوت رهبری و مدیریت در سازمان ها و بنگاه های اقتصادی را تشریح نمودند.

دکترغریب پور از اهمیت توجه به کارمندان گفت و افزود: لازم است مدیران مجموعه به کارمندان خود به ویژه آنهایی که در سطح پایین تر هستند توجه بیشتری داشته باشند، با توجه به شرایط اقتصادی کنونی چتر حمایت ها بر سر این افراد را گسترده تر بکنند.

مدیرعامل گروه توسعه ملی به اهمیت مشورت و تعامل برای انجام بهتر امور هم اشاره کرد و گفت: مدیران باید همواره تصمیمات و برنامه هایشان را با کمک و همراه کردن کارشناسان پیش ببرند. ما بر همین اساس است در گروه توسعه ملی بنا را بر مشارکت و اعتماد به نظرات کارشناسی و تصمیمات منطقی مجموعه ها گذاشتیم.

ایشان ضمن بیان برخی شاخص های بین المللی، گفت: اتاق فکر تحریم مجموعه ها باید با نگاه به شرایط اقتصادی ایران و جهان و همچنین در نظر گرفتن شرایط تحریم ها، مستمراً تشکیل شود و با ارزیابی درست از شرایط، تصمیمات پیش برنده و ضد تحریم تدوین و عملیاتی شود.

دکتر غریب پور بیان کرد که با همت همکارانمان در گروه توسعه ملی در پتروشیمی بین الملل قشم، اقدام بزرگی شد و برای اولین بار در کشور آن هم در شرایط تحریم، قرارداد ۱ و نیم میلیارد یورویی  EPC+F  که بیش از ۲.۲ برابر خالص ارزش دارایی های گروه توسعه ملی است، در صنعت پتروشیمی منعقد گردید.

لازم به ذکر است قرارداد اجرای پروژه پتروشیمی GtPP (تبدیل گاز طبیعی به پلی پروپیلن) با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال متعلق به شرکت صنایع پتروشیمی بین الملل قشم متعلق به گروه توسعه ملی فی مابین شرکت و کنسرسیومی متشکل از شرکت های پیمانکاری داخلی و بین المللی امضاء و مبادله شده است.