Logo of a company

کاهش خطر مرگ با نوشیدن قهوه

محققان علوم در آمریکا در مطالعه ای ده ساله دریافتند کسانی که به طور منظم قهوه می نوشند کمتر در خطر مرگ قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ افرادی که قهوه می نوشند،‌ کمتر از دیگران در خطر مرگ ناشی از عواملی همچون دیابت یا بیماری های قلبی عروقی قرار دارند.

محققان می گویند هرقدر میزان مصرف قهوه بیشتر شود،‌ میزان مرگ و میر افراد کاهش می یابد.

قهوه حاوی ترکیبات فعال بیولوژیک متعددی است که از جمله می توان به اسید های فنولیک،‌ پتاسیم، و کافئین اشاره کرد.

بسیاری از مطالعات پیشین نشان داده بود مصرف قهوه با کاهش خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی همراه است.

محققان دریافتند در مجموع،‌ میزان مرگ و میر بر اثر همه عوامل،‌ با مصرف قهوه، کاهش می یابد.