کاهش خطر مرگ با نوشیدن قهوه 
چاپ 

کاهش خطر مرگ با نوشیدن قهوه

محققان علوم در آمریکا در مطالعه ای ده ساله دریافتند کسانی که به طور منظم قهوه می نوشند کمتر در خطر مرگ قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ افرادی که قهوه می نوشند،‌ کمتر از دیگران در خطر مرگ ناشی از عواملی همچون دیابت یا بیماری های قلبی عروقی قرار دارند.

محققان می گویند هرقدر میزان مصرف قهوه بیشتر شود،‌ میزان مرگ و میر افراد کاهش می یابد.

قهوه حاوی ترکیبات فعال بیولوژیک متعددی است که از جمله می توان به اسید های فنولیک،‌ پتاسیم، و کافئین اشاره کرد.

بسیاری از مطالعات پیشین نشان داده بود مصرف قهوه با کاهش خطر مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی همراه است.

محققان دریافتند در مجموع،‌ میزان مرگ و میر بر اثر همه عوامل،‌ با مصرف قهوه، کاهش می یابد.

درباره نویسنده

4439مطلب نوشته است .



نوشتن دیدگاه

 

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت یمین نیوز می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
تاسیس 1394

طراحی شده توسط گروه آرکو